Kurs: Självkärlek & självmedvetenhet

 

Kvinnojouren Kullan presenterar i stolt samarbete med Therés Enström och Folkuniversitetet denna självstärkande kurs med 5 kursträffar som startar 4 nov 2020. Varje kurstillfälle har olika teman där du lär känna dig själv, dina värderingar och vad som är just dina drömmar och mål. Visst låter det spännande? Kursen är dessutom gratis så passa på att anmäla dig i tid!

 

Anmäl dig här!

“Den absolut viktigaste av alla relationer är relationen du har till dig själv.”

Kursen vänder sig till dig som definierar dig som kvinna, som vill utveckla sitt självförtroende och självkänsla tillsammans med andra i en trygg miljö. Här utvecklas du som person med inspiration, skratt, ärlighet, praktiska övningar och teorier från forskningen. 

Du behöver inte ha någon grundkunskap inom mindfulness och meditation, utan alla är välkomna till denna kurs där du lär dig stärka din självkänsla och självförtroende med medvetenhet, styrka, lugn och ro

 

 

Vi behöver påminna oss själva att vi är bra som vi är och att vi är tillräckliga!

 

 

 

Om Kursledaren Therés Enström

Therés Enström är utbildad Hälsovägledare/PT/Mental tränare samt Massör via Luleå Tekniska Universitet, LTU, Yogalärare via Nordiska Yogalärarinstitutet samt har utbildning i stressfysiologi och arbetsmiljö & stress (LTU). 

Hon är erfaren yogalärare, föreläsare inom stress och hälsa, arbetar med personlig utveckling, livsstilsförändring, motivation och målbildsträning.

Hon har även lett en studie kring tacksamhet och självkänsla samt vunnit årets hälsoprojekt 2017 på LTU för sina kreativa workshops som bidragande faktor till äldres välmående. Hon har också gått musikhögskolan och är erfaren musiker och har länge använt musik och kreativitet som ett verktyg för hälsa och välmående. 

Övrigt

Denna kurs är ett samarbete mellan Kvinnojouren Kullan och Folkuniversitetet Dalarna. 

Kursen är kostnadsfri.

Anmäl dig här!

Riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna.

 

© Kvinnojouren Kullan 2019
Utvecklat av Falukod i samarbete med Femkonst

Org nr: 802461-0639
Bankgiro: 777-2247 
Swish: 123 319 21 68

Kontakt
023 - 125 15
info@kullanskj.se
Chatt