Bli Volontär

Som aktiv medlem är du med i vår verksamhet som volontär och stöttar med det du vill, kan och önskar. Du arbetar ideellt, utan lön – men har förmåner som gratis utbildningar och andra aktiviteter som vi hoppas skall bidra till att uppdraget ger positiv feedback på ditt ideella engagemang. Din insats är oerhört värdefull och den ska vi vårda och värna om!

Hur ser volontärarbetet ut?

Volontärarbetet kan innebära att ha hand om stödtelefon och chatten en vardagskväll eller några timmar på en helg, eller att arbeta utåtriktat med att sprida information om verksamheten. Det kan även vara att starta en studiecirkel, föreläsa eller skapa ett evenemang – arbetet varierar utifrån de behov som finns i verksamheten.

Som volontär behöver du också vara minst 18 år, betala in en medlemsavgift på 150 kr per år och du behöver visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister. Dokument kan du hämta här: www.rikspolisstyrelsen.se

Som volontär bör du kunna avsätta minst 4 timmar per månad åt uppdraget.

Innan du börjar ditt arbete som volontär genomgår du en utbildning hos oss. Efter utbildningen genomför vi en intervju för att anpassa uppgifter utifrån önskemål och lämplighet. Övrigt så är det ett plus om du har erfarenhet från liknande socialt arbete, olika kulturer samt språkkunskaper utöver svenska och engelska – men det är inget krav.

Hur blir jag volontär?

  1.  Fyll i formuläret nedan med dina personuppgifter & typ av medlemskap.
  2. Betala in 150 kr  till Bankgiro: 777-2247 eller Swish: 123 319 21 68.
  3. Vi återkommer så snart vi får möjlighet.

Val av medlemstyp

Datahantering/GDPR

2 + 14 =

© Kvinnojouren Kullan 2019
Utvecklat av Falukod i samarbete med Femkonst

Org nr: 802461-0639
Bankgiro: 777-2247 
Swish: 123 319 21 68

Kontakt
023 - 125 15
info@kullanskj.se
Chatt