Kvinnodag i Säter till förmån för Kullan

 

Den 11 augusti arrangerades det en kvinnodag i Stora Skedvi till förmån för vår kvinnojour. Representanter från kvinnojouren fick där ta emot olika gåvor.

Det anordnades föreläsning med Annelie Nordström och Lotta Gröning som ställde upp kostnadsfritt trots den långa resvägen. Annelies första upplagor av nya boken såldes varav 50 kronor/bok gick till Kvinnojouren kullans arbete. Lotta talade om hopp, om att det trots allt finns en gnutta hopp i mörkret, hur vi genom hoppet kan finna styrka, att det faktiskt sakta händer något i samhället, att vi närmar oss en noll tolerans mot allt våld. Annelie berättade om sin bok, om utsattheten som barn och det som hände 2016 – och hur hon gått stark ur det. Två fantastiska föreläsare ❤️?.

Det såldes även tavlor och en bok av konstnären och författaren Marie Gustavsson där 50 kronor per bok/tavla gick till våran kvinnojour. Robert Nilsson ställde ut sina grafitti tavlor där även en del av försäljningen gick till oss.

Det anordnades gott fika och tipspromenad med fantastiska priser som delades ut till alla.

På slutet målades en gemensam tavla ?som arrangören tänker hyra ut till verksamheter och där pengarna kommer gå till vår verksamhet.

Lindesnäs Herrgård har även skänkt pengar till förmån för Lars Anderssons kamp mot våld i nära relationer. Pengarna gick till Kvinnojouren Kullan.

 

Här kan du läsa om vad Sveriges Radio skriver om detta

Här kan du läsa vad Expressen skriver om detta

 

Vi är så otroligt tacksamma Lars och alla andra – finner inga ord.

Tusen tack ❤️?

Kvinnojouren Kullan

 

© Kvinnojouren Kullan 2019
Utvecklat av Falukod i samarbete med Femkonst

Org nr: 802461-0639
Bankgiro: 777-2247 
Swish: 123 319 21 68

Kontakt
023 - 125 15
info@kullanskj.se
Chatt