Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/37/198037/kvinnojourenkullan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941 Stöd oss | Kvinnojouren Kullan

Stöd oss

Stöd Kvinnojouren Kullan
Information

Medlem hos Kvinnojouren Kullan

Ge en gåva till Kvinnojouren Kullan

Swish: 123 319 21 68
Bankgiro: 777-2247

Som medlem hos oss stödjer du vårt arbete och har möjlighet att delta i föreningens medlemsaktiviteter, medlemsutbildningar, övriga medlemsenenmang samt att vara med att föra din talan vid årsmöten. Det är dock skillnad på att vara aktiv eller stödjande medlem, vilket du uppger önskemål när du betalat in din medlemsavgift.

Som aktiv medlem är du med i vår verksamhet och stöttar med det du vill, kan och önskar som volontär eller jourkvinna. Du arbetar ideellt, utan lön – men har förmåner som gratis utbildningar och andra aktiviteter som vi hoppas skall bidra till att uppdraget ger positiv feedback på ditt ideella engagemang. Din insats är oerhört värdefull och den ska vi vårda och värna om. Läs mer..

Kom igång och Stöd oss

Olika sätt att stödja oss

För 150kr/år kan du bli stödjande medlem eller volontär (aktiv medlem), annars kan du enkelt ge en gåva med betaluppgifterna nedan.

Volontär

Volontär

Som aktiv medlem är du med i vår verksamhet och stöttar med det du vill, kan och önskar som volontär eller jourkvinna. Du arbetar ideellt, utan lön – men har förmåner som gratis utbildningar och andra aktiviteter som vi hoppas skall bidra till att uppdraget ger positiv feedback på ditt ideella engagemang. Din insats är oerhört värdefull och den ska vi vårda och värna om.

Bli medlem

Bli medlem

Som stödjande medlem hos oss stödjer du vårt arbete och har möjlighet att delta i föreningens medlemsaktiviteter, medlemsutbildningar, övriga medlemsenenmang samt att vara med att föra din talan vid årsmöten.

Årsavgiften är 150 kr.

Ge en gåva till Kvinnojouren Kullan

Swish: 123 319 21 68
Bankgiro: 777-2247

Hör av dig!

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi gör vårt bästa för att svara så snart som möjligt och du bestämmer själv vilket kontaktsätt du föredrar.

 

Telefon: 023 - 125 15
E-post: info@kullanskj.se
Facebook
Telefon  & Chatt: Mån - Fre:  9 - 16*

*Chatt-ikonen hittar du till vänster. Vi svarar så snart vi kan. När du chattar är du anonym, vi ser varken namn eller plats. Men tänk på att vissa uppgifter lagras på din dator, för att ta bort dessa se fliken “Dölj besök” högst upp på sidan.

Datahantering/GDPR

8 + 15 =

© Kvinnojouren Kullan 2018
Utvecklat av Falukod i samarbete med Femkonst

Org nr: 802461-0639
Bankgiro: 777-2247 
Swish: 123 319 21 68

Kontakt
023 - 125 15
info@kullanskj.se