Workshop: Drömmar och målplanering

Kvinnojouren Kullan presenterar i stolt samarbete med Folkuniversitetet denna självstärkande workshop. Välkommen till workshopen helgen v.13 (30-31 mars) där du belyser vad du tror på, tycker är viktigt, brinner och drömmer om! Släpp taget om din inre kritiker och våga planera dina mål. Lär dig tänka positivt och bli snällare mot dig.

 

Anmäl dig här!

“Släpp taget om din inre kritiker och våga planera dina mål. Lär dig tänka positivt och bli snällare mot dig själv” 

 

 

En viktig fråga att ställa sig själv är: Så som du pratar till dig själv, skulle du prata på samma sätt till dina vänner, husdjur eller familjemedlemmar? 

Den här workshopen går vi igenom hur viktigt det är med tankens och ordets kraft mot sig själv och andra. Vi kommer att träna på att vända tankarna till det positiva, hitta våra tillgångar och möjligheter och bli snälla mot oss själva. 

Vi kommer även att fokusera på dina värderingar och önskningar och om du följer dem. Känns livet och arbetet meningsfullt? 

Vem styr i ditt liv egentligen? Vad är det som driver dig? 

Värderingar är som vår inre kompass och det är viktigt att vi följer den. Du får lära dig att prioritera, sätta gränser och tydliggöra din kompass. 

Du kommer även få göra en drömlista och få verktyg till att göra en enkel, rolig, tydlig och realistisk målplanering kring dessa. Du får lära dig att sätta upp mål steg för steg, där vi tittar på möjligheter och hinder, hur du ska bemöta fallgropar samt hur viktig det är att belöna sig. En viktig del i att ha en stark självkänsla och självförtroende är att kunna se och ha tilltro till sin förmåga att göra det man drömmer om och brinner för. Vi kommer att gå igenom vikten i att följa sin egna kompass. med hjälp av teori och övningar tar du med dig verktyg att använda dina styrkor i ditt liv. 

En helg med personlig utveckling där du får verktyg till att stärka relationen till dig själv och lära dig att acceptera det som är och se möjligheterna i att förändra det du kan.

 

 

 

 

Om Kursledaren Therés Enström

Therés Enström är utbildad Hälsovägledare/PT/Mental tränare samt Massör via Luleå Tekniska Universitet, LTU, Yogalärare via Nordiska Yogalärarinstitutet samt har utbildning i stressfysiologi och arbetsmiljö & stress (LTU). 

Hon är erfaren yogalärare, föreläsare inom stress och hälsa, arbetar med personlig utveckling, livsstilsförändring, motivation och målbildsträning.

Hon har även lett en studie kring tacksamhet och självkänsla samt vunnit årets hälsoprojekt 2017 på LTU för sina kreativa workshops som bidragande faktor till äldres välmående. Hon har också gått musikhögskolan och är erfaren musiker och har länge använt musik och kreativitet som ett verktyg för hälsa och välmående. 

 

 

Övrigt

Denna kurs är ett samarbete mellan Kvinnojouren Kullan och Folkuniversitetet Dalarna. 

Kursen är kostnadsfri. Anmäl dig här!

Riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna.

 

© Kvinnojouren Kullan 2019
Utvecklat av Falukod i samarbete med Femkonst

Org nr: 802461-0639
Bankgiro: 777-2247 
Swish: 123 319 21 68

Kontakt
023 - 125 15
info@kullanskj.se
Chatt