Workshop: Självkänsla-boost med musik

Välkommen den 9-10 feb 2019 till en workshop utan måsten och krav. En helg av lekfullhet, personlig utveckling och musik där du får lära dig att stärka relationen till dig själv. Kvinnojouren Kullan presenterar i stolt samarbete med Folkuniversitetet denna självstärkande workshop. 

 

Anmäl dig här!

“Vi går igenom musikens enorma kraft till självkärlek och självförtroende.” 

 

 

Vi går igenom musikens enorma kraft till självkärlek och självförtroende. Vi pratar grunden i dessa begrepp och övar på att ta emot komplimanger och ge komplimanger. Vi tränar på att se tacksamhet och uttrycka det samt använda musiken som motivation, verktyg och kraft.

– Testa på musiken och röstens kraft till självkänslan och självförtroendet – Övningar där du får ta tillbaka kraften till din röst och träna på att lyssna på den

– Låt dina favoritlåtar bli musik som stärker oss


– Rörelse till musik som verktyg till en bättre relation till oss själva. ;

 

Om Kursledaren Therés Enström

Therés Enström är utbildad Hälsovägledare/PT/Mental tränare samt Massör via Luleå Tekniska Universitet, LTU, Yogalärare via Nordiska Yogalärarinstitutet samt har utbildning i stressfysiologi och arbetsmiljö & stress (LTU). 

Hon är erfaren yogalärare, föreläsare inom stress och hälsa, arbetar med personlig utveckling, livsstilsförändring, motivation och målbildsträning.

Hon har även lett en studie kring tacksamhet och självkänsla samt vunnit årets hälsoprojekt 2017 på LTU för sina kreativa workshops som bidragande faktor till äldres välmående. Hon har också gått musikhögskolan och är erfaren musiker och har länge använt musik och kreativitet som ett verktyg för hälsa och välmående. 

 

 

Övrigt

Denna kurs är ett samarbete mellan Kvinnojouren Kullan och Folkuniversitetet Dalarna. 

Kursen är kostnadsfri. Anmäl dig här!

Riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna.

 

© Kvinnojouren Kullan 2019
Utvecklat av Falukod i samarbete med Femkonst

Org nr: 802461-0639
Bankgiro: 777-2247 
Swish: 123 319 21 68

Kontakt
023 - 125 15
info@kullanskj.se
Chatt