Workshop: Självkärlek & självmedvetenhet

Välkommen till denna workshopshelg 9-10 nov 2019 där du kommer att få lära dig att stärka dig själv och din relation till dig själv med hjälp av yoga, meditation och mindfulness!

 

Anmäl dig här!

“Alla är välkomna till denna helg där du lär dig stärka din självkänsla och självförtroende med medvetenhet, styrka, lugn och ro”

 

 

Att använda sig av yoga och mindfulness för att stärka välmåendet och synen till sig själv är länge beprövat i olika studier. Denna avkopplande helg i avslappningens tecken kommer du att få lära dig att acceptera dig själv, förlåt dig själv och tillåta dig själv.

Du kommer att få lära dig att lyssna på din kropps signaler och din inre röst. Få lära dig att reflektera över känsla- handling- tanke och lära dig skillnaden mellan prestation och värde och vad det är att ha värde utan prestation.

Olika KBT-övningar kring tankebanor presenteras och övas med syfte att medvetandegöra oss själva och hur våra tankar/känslor påverkar oss.


Du behöver inte ha någon grundkunskap inom yoga och mindfulness, utan alla är välkomna till denna helg där du lär dig stärka din självkänsla och självförtroende med medvetenhet, styrka, lugn och ro.

Välkommen!

 

Om Kursledaren Therés Enström

Therés Enström är utbildad Hälsovägledare/PT/Mental tränare samt Massör via Luleå Tekniska Universitet, LTU, Yogalärare via Nordiska Yogalärarinstitutet samt har utbildning i stressfysiologi och arbetsmiljö & stress (LTU). 

Hon är erfaren yogalärare, föreläsare inom stress och hälsa, arbetar med personlig utveckling, livsstilsförändring, motivation och målbildsträning.

Hon har även lett en studie kring tacksamhet och självkänsla samt vunnit årets hälsoprojekt 2017 på LTU för sina kreativa workshops som bidragande faktor till äldres välmående. Hon har också gått musikhögskolan och är erfaren musiker och har länge använt musik och kreativitet som ett verktyg för hälsa och välmående. 

 

 

Övrigt

Denna kurs är ett samarbete mellan Kvinnojouren Kullan och Folkuniversitetet Dalarna. 

Kursen är kostnadsfri. Anmäl dig här!

Riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna.

 

© Kvinnojouren Kullan 2019
Utvecklat av Falukod i samarbete med Femkonst

Org nr: 802461-0639
Bankgiro: 777-2247 
Swish: 123 319 21 68

Kontakt
023 - 125 15
info@kullanskj.se
Chatt